Pustni kostum Snežak Olaf kostumi za maškare Frozen Ledeno Kraljestvo

Na zalogi
SKU
393
39,90 €
Otroški pustni kostum za otroke (punčke in fantke) za MAŠKARE Halloween noč čarovnic Ledeno kraljestvo (risanka Frozen) - OLAF snežak.
NOV, otroški pustni kostum za otroke (punčke in fantke) za MAŠKARE Halloween noč čarovnic Ledeno kraljestvo (risanka Frozen) - OLAF snežak.

Izjemno lep in popularen pustni kostum Olafa snežaka (Olaf the Snowman), ki ga v filmu Frozen Elsa s svojimi magičnimi močmi obudi v življenje (otroci imajo nad tem likom izjemno veselje - všeč je tako deklicam kot fantkom).

Na voljo imamo veliko različnih otroških pustnih kostumov za maškare, med drugim tudi ostale pustne kostume iz animiranega filma Frozen (Elsa, Anna), Spiderman, Superman, Batman, Zorro, Hulk, kavboj, okostnjak, astronavt...

Pustni kostumi niso primerni le za maškare (pust) oziroma za Halloween (noč čarovnic), temveč so idealni tudi za rojstnodnevne in ostale zabave ter za najrazličnejše otroške igre…

Kostum si lahko ogledate na slikah v oglasu - gre za izredno kakovosten kostum, ki je mnogo kvalitetnejši in lepši od velike večine njemu podobnih!

Kostum je sestavljen iz kape, enodelnega kombinezona s hlačami, ter plišastega brezrokavnika (trodelni kostum) - slike v oglasu.

Velikosti/mere:

XS (extra small)

Primeren za višino: 70 cm - 80 cm
Obseg prsi: 48 cm
Obseg pasu: 48 cm
Primerno za starost: 12-18 mesecev

S (small)

Primeren za višino: 80 cm - 90 cm
Obseg prsi: 51 cm
Obseg pasu: 51 cm
Primerno za starost: 2-3 leta

M (medium)

Primeren za višino: 90 cm - 110 cm
Obseg prsi: 56 cm
Obseg pasu: 56 cm
Primerno za starost: 3-5 let

L (large)

Primeren za višino: 110 cm - 130 cm
Obseg prsi: 66 cm
Obseg pasu: 60 cm
Primerno za starost: 6-8 let

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pustni kostum Snežak Olaf kostumi za maškare Frozen Ledeno Kraljestvo