Splošni pogoji

Iskanje izdelka:
Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja zgoraj desno. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjem delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli.
Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov v barvnem meniju zgoraj. Preprosto izberete želeno kategorijo s klikom na želeni gumb in odpre se vam nov meni s podkategorijami, med katerimi lahko izbirate izdelke le s postavitvijo na želeno podkategorijo.
Izdellke, pri katerih lahko izbirate barvo, le-to izberete v zavihku Barve.

Predstavitev izdelkov ali storitev:
Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi: naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, dodatni podatki (barva, velikost ...) in cena. Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v košarico, preprosto kliknete na gumb "v košarico". Pred tem bodite pozorni na pravilno izbiro barve, ki jo želite.

Nakupovalna košarica:
Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v Vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "preračunaj količine" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gumb "odstrani element". Če morda imate kodo za popust, pritisnite gumb "Uporabi kodo popusta" in jo vpišite v okence. Pritisnite gumb "Uporabi popust", da bi se lahko popust preračunal in upošteval. Popust se upošteva samo, če je prikazan v sistemu in na vaši potrditvi naročila.

Postopek nakupa:
Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb "nadaljujte na plačilo". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.
Po vpisu Vaših podatkov in podatkov o načinu dostave, le te potrdite z gumbom "naslednja". Sistem vas preusmeri v obrazec, kjer izberete način plačila in dostave.

Načini plačila:

  • Po povzetju (naročene artikle plačate ob dostavi kurirju, ki vam bo predal pošiljko)
  • Plačilo po predračunu
  • PayPal
  • Plačilo s kreditnimi karticami MasterCard in Visa
  • LeanPay - plačilo na obroke
  • Gotovina ob osebnem prevzemu blaga

Možnost plačila na obroke - imetnikom NLB Plačilnih kartic MasterCard in Visa (ne velja za posojilni kartici) ter kartic Diners nudimo možnost nakupa na 2 do 12 obrokov. Nakup na obroke sklenete na prodajnem mestu brez dodatnih stroškov in brez dodatne dokumentacije. Najnižji znesek posamičnega obroka znaša 50 evrov. Plačilo na obroke je možno za nakup izdelkov v našem razstavno-prodajnem salonu v Trzinu. Možno je tudi za naročilo preko spletne trgovine www.mami.si, vendar samo ob osebnem prevzemu v našem skladišču.

Dostava:
Vse izdelke na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 1-3 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila! Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu 01 562 33 50 ali po e-mailu: info@mami.si.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije in Hrvaške, izjemoma tudi drugam.
Cena poštnine za Hrvaško je 10,00 €.
Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov.

Izdelke po Sloveniji pošiljamo z različnimi službami, običajno pa izberemo med Pošto Slovenije, GLS in Gold Ekspresom. Pridržujemo si pravico do izbire podjetja, ki vam bo izdelke dostavilo, razen ob vaši izrecni zahtevi, ki jo lahko dopišete med opombe.

Dostava za blago v vrednosti nad 70,00 € je brezplačna.
Pri nakupu do 70,00 € pa plačate poštnino v znesku 4,00 €, ne glede na podjetje, ki vam dostavi paket.

Gold ekspres - V primeru plačila po povzetju dodatnih stroškov odkupa ali prenosa denarja ni. Pred dostavo Vas kurir pokliče in obvesti o terminu ter kraju dostave.

Pošta Slovenije - V primeru plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala strošek odkupa po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Če Vas ob dostavi ni doma, Vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti Vas bo paket čakal še 15 dni.

GLS - V primeru plačila po povzetju dodatnih stroškov odkupa ali prenosa denarja ni. Pred dostavo Vas kurir pokliče in obvesti o terminu ter kraju dostave.

S pritiskom na gumb "predogled predračuna" si še enkrat pogledate naročilo ... in če je vse v redu, naročilo potrdite s klikom na gumb "zaključi nakup".
Če ste v podatkih vpisali Vaš pravilen e-mail naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Informacija o cenah in DDV:
Cene v spletni trgovini so označene v evrih in imajo že vključen zakonsko predpisan 22 % ali 9,5 % DDV!
Cene v evrih veljajo tudi za plačila kupcev iz tujine. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost podatkov:
Mami d.o.o. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba o nakupu bo hranjena na trdem disku računalnika podjetja. Dostop do nje je možen samo kupcu ali prodajalcu.

Odstop od naročila:
Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu nepoškodovano, neuporabljeno in v nespremenjeni količini.

Vračilo kupnine:
Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo vsa opravljena plačila. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila. V primeru, da zamudimo z vračilom, kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačamo še desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Garancija:
Vsi artikli v spletni trgovini imajo garancijo, za katero jamči podjetje Mami d.o.o., Borovec 10, 1236 Trzin. Splošna garancijska doba je 12 mesecev.

Vrnitev izdelka:
V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali vam vrnili denar. Nepoškodovanega, neuporabljenega in v originalni embalaži, lahko brez pomislekov vrnete v roku 15 dni od nakupa na naslov: Mami d.o.o., Borovec 10, 1236 Trzin in vrnili vam bomo denar. Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel.

Reklamacija:
V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte vašemu poštarju/kurirju in nas obvestite na mail info@mami.si. Če ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, ga pošljite na naše stroške na naslov: Mami d.o.o., Borovec 10, 1236 Trzin. Izdelek Vam bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar. Seveda bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.

Podatki na straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Peg Perego si pridržuje pravico do potrebnih sprememb svojih izdelkov kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Varstvo potrošnikov:
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi Zakon o varstvu potrošnikov.

Sedež podjetja:
Mami d.o.o., Borovec 10, 1236 Trzin
telefon: 01 562 33 50, fax: 01 562 33 55, e-mail: info@mami.si

Uporaba osebnih podatkov
Z opravljenim nakupom, se uporabnik strinja da se njegovi podatki lahko uporabijo za namene obveščanja. Več o tem si preberite tukaj tukaj.

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje