Tatamia Follow me

Večno vprašanje mladih staršev - gugalnik, ležalnik, stolček za hranjenje? Vse ali nič? Odgovor je stolček Peg Perego Tatamia Follow Me.
Tatamia Follow Me združuje vse troje - gugalnik, ležalnik in prilagodljivi stolček (za hranjenje) ... je kakovostna, udobna in varna. Posebna oblika prilagodljivega sedeža pravilen položaj ležanja/sedenja zagotavlja novorojenčkom, dojenčkom in malčkom.
Vašega dojenčka zato spremlja od prvega dne življenja do njegovega 3. leta na 3 načine: kot udoben ležalnik, sproščujoč gugalnik in večnamenski stolček za hranjenje. S stolčkom Tatamia se vam bo otrok že v svojih prvih mesecih lahko pridružil pri kosilu. Z lahkoto bo skupno družinsko kosilo postalo navada.
Cena: 307,00 EUR
Dobavni rok: Na zalogi.
Informativni izračun
11.07 € x 36 mesecev
16.06 € x 24 mesecev
31.04 € x 12 mesecev
61.02 € x 6 mesecev
120.99 € x 3 mesecev

Lastnosti

Večnamenski stolček, ki poenostavi življenje

Tatamia je zasnovana za zahtevne starše, saj predstavlja najvišjo stopnjo kreativnosti in tehnološkega razvoja. 360’ vrtljiva kolesca omogočajo, da Tatamio hitro in enostavno premikamo po stanovanju. Mamice jo imajo zelo rade, ker je nastavljiva po višini - tako bo dojenček vedno v naši bližini.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja. Zaradi kakovostnih materialov je čiščenje izredno enostavno.

Gugalnik, ležalnik in visoki stolček

Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Hrbtno naslonjalo lahko spuščate do naklona 150°, medtem pa se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Video

Tehnične specifikacije

Stop & Go

Tatamio lahko popolnoma varno premikate po stanovanju, saj gumirana kolesa ne puščajo sledi in ne poškodujejo parketa. Opremljena je z inovativnim zavornim sistemom Stop & Go, patentiranim v Peg Peregu. Stop & Go omogoča, da stolček premikajo le odrasli, saj se kolesa sprostijo le ob hkratnem pritisku na 2 varovalna gumba.

Sistem Stop & Go je lahko dolgoročno aktiviran ali ne. V primeru, da sistem ni aktiviran, so vsa 4 kolesa vrtljiva in stolček se lahko prosto premika.

Ležalnik Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček Tatamia postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Hrbtno naslonjalo lahko spuščate do naklona 150°, medtem pa se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide. Medtem ko vaš otrok spi, počiva ali je, je največja naloga stolčka Tatamia, da zagotavlja največjo varnost in ekstremno udobje.
Gugalnik Kaj je lepšega, kot da te nežno guganje pospremi v popoldanski počitek?
Stolček za hranjenje Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj, stolček nastavite na ustrezno višino, da se bo lepo prilegal k jedilni mizi in otrok se bo z največjim veseljem za mizo pridružil kot enakovreden družinski član.
Izjemno prilagodljiv Nastavljiv po višini v 9 položajev; ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 4 položaje do naklona 150°. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.
Vedno udoben Anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka. Prednje varovalo  omogoča dodatno zaščito za majhne otroke, še posebej kadar se stolček uporablja kot gugalnik.
Vzdrževanje Prevleka iz eko-usnja se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani, primeren je za pranje v pomivalnem stroju. Poseben prostor za stekleničko preprečuje polivanje.
Prevleka Wonder je tehnološko najbolj napredna prevleka izdelana s pomočjo nanotehnologije. To pomeni, da je odporna na madeže in hkrati zelo zračna.
Shranjevanje Zložen stolček Peg Perego Tatamia Follow Me se enostavno zloži. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo in brez težav odnesete kamorkoli.
Mere (š, v, g) 59 x 107 x 78 cm
59 x 94,5 x 35 cm (zložen)
Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje