Delovna soba

 1. Laysan
  Laysan namizno svetilo
  Cena 78,24 €
  Laysan je namizna svetilka za tiste, ki hočete le najboljše in pričakujete kar največ. Omogoča regulacijo intenzivnosti in temperature svetlobe (od tople rumene do hladne modre) - za vsako je na voljo kar šest stopenj. Vgrajen ima časovnik in USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav. Svetilko upravljamo kar na dotik.
  Eleganten in minimalističen design v temno sivi barvi se odlično poda v vsak prostor in doprinese k modernemu in profesionalnemu videzu.
 2. Sicily T
  Sicily T namizno svetilo
  Cena 90,00 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 3. Lampadina
  Lampadina namizno svetilo

  Cena

  94,37 €
  Namizna svetilka Lampadina je znana po svojem industrijskem videzu s pridihom igrivosti. Že samo ime opisuje njen izgled, saj »lampadina« v italijanščini pomeni žarnica. Del žarnice je popeskan in zato Lampadina prostor osvetljuje s prijetno razpršeno svetlobo. Aluminijast podstavek služi navijanju odvečnega kabla, ki je dolg 230 cm in nam daje ogromno svobode pri postavitvi svetilke.

  Na voljo je šestih barvnih različic: bela, črna, zelena, turkizna, oranžna in vijolična.
 4. Viti
  Viti talno svetilo

  Cena

  114,94 €
  Elegantno in moderno talno svetilo, ki oddaja prijetno razpršeno svetlobo. Posebno je zato, ker nam omogoča da difuzor namestimo na dva različna načina - tako da sveti proti stropu ali tako, da sveti proti tlom. Intenzivnost svetlobe lahko prilagajamo z zatemnilnikom.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 5. Eclisse
  Eclisse namizno svetilo

  Cena

  136,01 €
  Namizna svetilka Eclisse je harmonija uporabnosti in designa. Temelj koncepta je v njeni funkcionalnosti prilagajanja jakosti svetlobe s pomočjo vrtečega se notranjega senčnika, ki "zasenči" (eclisse v italijanščini pomeni mrk) vir svetlobe. Ima fiksno zunanjo lupino in premično notranjo lupino, kar nam omogoča, da prilagajamo tok svetlobe (lahko je direktna ali razpršena). Vgrajen zatemnilnik omogoča regulacijo jakosti svetlobe.

  Eclisse je na voljo v treh barvah: rdeči, oranžni in beli. Čeprav je namizna svetilka, jo lahko namestimo tudi na steno.
 6. Raccio T
  Raccio T namizno svetilo

  Cena

  140,86 €
  Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

  So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah. Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
 7. OK
  OK viseče svetilo

  Cena

  145,18 €
  OK je “sonce, ki visi na žici”. Sestavljen je iz napete jeklene žice (dolžine do 4 m), na katero je vpeta LED luč v obliki diska. Luč lahko premikamo po žici in jo obračamo v vse smeri. Možna je tudi zatemnitev. Zaradi teh lastnosti je OK neverjetno vsestransko svetilo, saj ga lahko popolnoma prilagodimo svojim potrebam.

  Na voljo je v štirih barvah: beli, rumeni, srebrni in črni.
 8. Sicily F
  Sicily F talno svetilo
  Cena 151,29 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 9. Parentesi
  Parentesi viseče svetilo

  Cena

  170,07 €
  Parentesi je svetilo s prav posebnim designom. Luč je vpeta na žico (dolga maksimalno 4 metre), ki je napeta med stropom in tlemi. Luč lahko premikamo po žici in jo obračamo v vse smeri - tako lahko osvetlitev popolnoma prilagodimo lastnim potrebam. Možna je tudi regulacija intenzivnosti svetlobe.

  Na voljo je v srebrni, beli, rumeni in črni barvi.

Elementi 1-12 od 45

na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.