Delovna soba

 1. Noor
  Noor stensko svetilo

  Cena

  56,46 €
  Elegantno, minimalistično in hkrati super zmogljivo svetilo. Popolna izbira za nad kopalniško ogledalo ali delovno površino, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

  Na voljo v treh različicah z različnimi stranskimi zaključki.
 2. Sicily W
  Sicily W stensko svetilo
  Cena 59,37 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 3. Moon
  Moon stropno svetilo

  Cena

  69,59 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
 4. Senda
  Senda stensko svetilo

  Cena

  69,89 €
  Majhna in nevpadljiva stenska svetilka, ki se odlično poda na rob postelje ali kjerkoli drugje, kjer želite točkovno osvetlitev. Oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Ima tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v črni in beli barvi.
 5. Mondrian
  Mondrian stensko svetilo

  Cena

  74,32 €
  Elegantno, minimalistično in hkrati super zmogljivo svetilo z usmerjeno svetlobo. Popolna izbira za nad kopalniško ogledalo ali delovno površino, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

  Na voljo v večji različici dolgi 62 cm in manjši dolgi 41,5 cm. Obe sta na voljo v črni in beli barvi.
 6. Vida
  Vida stensko svetilo

  Cena

  79,61 €
  Vida je ultimativna obposteljna svetilka. Elegantnega videza in jasnega designa se poda v vsako spalnico. Opremljena je z lučko, ki jo lahko prilagodimo in rotiramo, ter si tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Kar Vidi dodaja piko na i je USB vhod, ki ga lahko uporabimo za polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v dveh izvedbah - ena z lučko na desni strani in druga z lučko na levi strani. Obe izvedbi sta na voljo v dveh barvah.
 7. Blas
  Blas stensko svetilo

  Cena

  85,08 €
  Minimalistično stensko svetilo okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar je primerno za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo zunaj ali v kopalnici.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 8. Box
  Box stensko svetilo

  Cena

  105,15 €
  Podolgovato stensko svetilo elegantnega videza in modernega preprostega designa. Oddaja prijetno razpršeno svetlobo.

  Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici, odlično se poda nad ogledalo.

  Na voljo je v dveh velikostih - daljši dolgi 89 cm in krajši dolgi 59 cm. Obe sta na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
 9. 265
  265 stensko svetilo

  Cena

  306,95 €
  Stenska luč 265 se ponaša z dolgo, nastavljivo, jekleno roko, ki seže več kot dva metra daleč v prostor. Na eni strani imamo protiutež iz litega železa, na drugi pa glavo luči, ki jo lahko zavrtimo v vse smeri. Ta unikaten design kljubuje zakonom težnosti in premika meje klasičnega videza svetil. Zaradi svoje elegance in vsestranskosti je 265 primerna za osvetlitev vseh vrst prostorov - od delovnih sob do dnevnih sob, njena dolga kovinska roka pa lahko odlično osvetli tudi jedilno mizo.

  Na voljo v beli in črni barvi.

Elementi 1-12 od 13

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.