Dnevna soba

 1. Zero T2
  Zero T2 namizno svetilo

  Cena

  33,18 €
  Ste za nekaj drugačnega? Zero je serija svetil, kjer gre za kontrast med nežnim steklom in robustnim betonom. V temno sivem betonu lahko opazujemo različne vzorce, ki jih rišejo kamenčki.

  Na voljo v stenski, viseči izvedbi in namizni izvedbi.
 2. Zero T1
  Zero T1 namizno svetilo

  Cena

  36,56 €
  Ste za nekaj drugačnega? Zero je serija svetil, kjer gre za kontrast med nežnim steklom in robustnim betonom. V temno sivem betonu lahko opazujemo različne vzorce, ki jih rišejo kamenčki.

  Na voljo v stenski, viseči izvedbi in namizni izvedbi.
 3. Sicily T
  Sicily T namizno svetilo
  Cena 90,00 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 4. Mayday
  Mayday namizno svetilo

  Cena

  94,37 €
  MayDay je prav posebno vsestransko svetilo. Zaradi svojega posebnega designa ga lahko uporabimo kot namizno ali talno svetilko, lahko pa ga celo obesimo na steno ali strop.

  Lahka luč iz polipropilena ima difuzor v obliki stožca in ročaj, ki izgleda kot kavelj. Ta služi tudi navijanju odvečnega napajalnega kabla, ki je dolg 4,85 m in nam omogoča veliko svobode pri pozicioniranju svetilke. Oddaja prijetno razpršeno ambientalno svetlobo.

  Na voljo v črni in oranžni barvi.
 5. Lampadina
  Lampadina namizno svetilo

  Cena

  94,37 €
  Namizna svetilka Lampadina je znana po svojem industrijskem videzu s pridihom igrivosti. Že samo ime opisuje njen izgled, saj »lampadina« v italijanščini pomeni žarnica. Del žarnice je popeskan in zato Lampadina prostor osvetljuje s prijetno razpršeno svetlobo. Aluminijast podstavek služi navijanju odvečnega kabla, ki je dolg 230 cm in nam daje ogromno svobode pri postavitvi svetilke.

  Na voljo je šestih barvnih različic: bela, črna, zelena, turkizna, oranžna in vijolična.
 6. Flexia
  Flexia namizno svetilo

  Cena

  109,92 €
  Prav posebna namizna svetilka, izrazito modernega videza in jasnih linij. Oddaja prijetno razpršeno svetlobo in zagotavlja čudovito ambientalno osvetlitev.

  Na voljo je v beli, črni in zeleni barvi. Zelena različica ima notranjost zlate barve.
 7. Viti
  Viti talno svetilo

  Cena

  114,94 €
  Elegantno in moderno talno svetilo, ki oddaja prijetno razpršeno svetlobo. Posebno je zato, ker nam omogoča da difuzor namestimo na dva različna načina - tako da sveti proti stropu ali tako, da sveti proti tlom. Intenzivnost svetlobe lahko prilagajamo z zatemnilnikom.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 8. Eclisse
  Eclisse namizno svetilo

  Cena

  136,01 €
  Namizna svetilka Eclisse je harmonija uporabnosti in designa. Temelj koncepta je v njeni funkcionalnosti prilagajanja jakosti svetlobe s pomočjo vrtečega se notranjega senčnika, ki "zasenči" (eclisse v italijanščini pomeni mrk) vir svetlobe. Ima fiksno zunanjo lupino in premično notranjo lupino, kar nam omogoča, da prilagajamo tok svetlobe (lahko je direktna ali razpršena). Vgrajen zatemnilnik omogoča regulacijo jakosti svetlobe.

  Eclisse je na voljo v treh barvah: rdeči, oranžni in beli. Čeprav je namizna svetilka, jo lahko namestimo tudi na steno.
 9. Raccio T
  Raccio T namizno svetilo

  Cena

  140,86 €
  Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

  So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah. Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.

Elementi 1-12 od 55

na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.