Dnevna soba

 1. Raccio W
  Raccio W stensko svetilo

  Cena

  61,37 €
  Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

  So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah in v Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
 2. Lato S1
  Lato S1 viseče svetilo

  Cena

  62,82 €
  Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

  Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi - slednji potrebujeta tri žarnice.
 3. Nocci
  Nocci viseče svetilo

  Cena

  63,98 €
  Majhne krogle z LED svetlobo bodo vašemu prostoru dodale veliko osebnosti. Zaradi elegantnega in modernega designa se odlično podajo v vsak prostor. Oddajajo prijetno naravno svetlobo.

  Na voljo v dveh izvedbah - v večji, kjer so na vrvi tri krogle in v manjši, kjer je krogla le ena. Manjša izvedba je na voljo v črni in beli barvi.
 4. Varali
  Varali stensko svetilo

  Cena

  64,04 €
  Varali je kolekcija stenskih svetil okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar so primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddajo prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarjo čudovito ambientalno osvetlitev. Odlično izgledajo tudi v skupkih večih luči, kjer lahko z različnimi kombinacijami ustvarjamo unikatne oblike.

  Na voljo v zlati in črni barvi, vsaka barva je na voljo v večji velikosti s premerim 45 cm in manjši velikosti s premerim 30 cm.
 5. Sicily S
  Sicily S viseče svetilo
  Cena 65,12 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 6. Elettra
  Elettra viseče svetilo

  Cena

  66,28 €
  Svetila Elettra spominjajo na drevesne veje, ki v prostoru visijo na finih jeklenih žicah. Jasen, minimalističen in dovršen design je dopolnjen z vrhunsko LED tehnologijo in vam omogoča, da pripeljete svetlobo točno tja, kamor si jo želite.

  Na voljo v večih visečih izvedbah in prav posebni “talni” izvedbi, ki je vpeta med tla in strop. Vse so na voljo v zlati in črni barvi.
 7. Inda
  Inda viseče svetilo

  Cena

  66,37 €
  Preprosto, elegantno in moderno viseče svetilo. Senčnik iz temnega stekla daje pridih futurističnosti. Svetloba je prijetna in točkovno usmerjena. Posebno fantastično izgledajo v skupini večih.

  Na voljo v črni in beli barvi - senčnik je v obeh primerih iz temnega stekla.
 8. Moon
  Moon stropno svetilo

  Cena

  69,59 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
 9. Senda
  Senda stensko svetilo

  Cena

  69,89 €
  Majhna in nevpadljiva stenska svetilka, ki se odlično poda na rob postelje ali kjerkoli drugje, kjer želite točkovno osvetlitev. Oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Ima tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v črni in beli barvi.
 10. Prisma
  Prisma viseče svetilo

  Cena

  70,36 €
  Včasih je manj več. Prisma ni nič več, kot steklen difuzor, ki se spušča v prostor z zlate rozete, ampak je vse, kar bi si lahko želeli pri viseči luči - elegantna in brezčasno lepa.

  Na voljo je v treh velikostih.
 11. Gon
  Gon stropno svetilo

  Cena

  70,94 €
  Svetila Gon so znana predvsem po svoji vsestranskosti. LED tehnologija zagotavlja enakomerno in prijetno svetlobo, ki jo lahko zaradi posebnega sistema v bazi svetila usmerimo tja, kjer jo potrebujemo in želimo.

  Gon je na voljo kot svetilo z eno lučjo, z dvema ali s štirimi. Vsako luč v svetilu lahko prilagajamo individualno. Vsaka verzija je na voljo v beli in črni barvi.

Elementi 25-36 od 155

na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.