Dnevna soba

 1. Boho
  Boho viseče svetilo

  Cena

  97,92 €
  Na površini steklenega senčnika Boho svetilk pride do igre teksture in lomljenja svetlobe. V kombinaciji z intenzivno rožnato zlato ali srebrno barvo, ustvarja Boho v prostoru prav posebno vzdušje.

  Na voljo v treh različnih oblikah, ki odlično izgledajo tudi združene skupaj. Vsaka izmed njih na voljo v srebrni in rožnato zlati barvi.
 2. London
  London stropno svetilo

  Cena

  102,25 €
  London stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

  Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Izbirate lahko tudi med belo in črno barvo vsake različice.
 3. Lato S2
  Lato S2 viseče svetilo

  Cena

  102,66 €
  Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

  Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi.
 4. Box
  Box stensko svetilo

  Cena

  105,15 €
  Podolgovato stensko svetilo elegantnega videza in modernega preprostega designa. Oddaja prijetno razpršeno svetlobo.

  Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici, odlično se poda nad ogledalo.

  Na voljo je v dveh velikostih - daljši dolgi 89 cm in krajši dolgi 59 cm. Obe sta na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
 5. Flexia
  Flexia namizno svetilo

  Cena

  109,92 €
  Prav posebna namizna svetilka, izrazito modernega videza in jasnih linij. Oddaja prijetno razpršeno svetlobo in zagotavlja čudovito ambientalno osvetlitev.

  Na voljo je v beli, črni in zeleni barvi. Zelena različica ima notranjost zlate barve.
 6. Viti
  Viti talno svetilo

  Cena

  114,94 €
  Elegantno in moderno talno svetilo, ki oddaja prijetno razpršeno svetlobo. Posebno je zato, ker nam omogoča da difuzor namestimo na dva različna načina - tako da sveti proti stropu ali tako, da sveti proti tlom. Intenzivnost svetlobe lahko prilagajamo z zatemnilnikom.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 7. Minsk
  Minsk stropno svetilo

  Cena

  122,16 €
  Minsk stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

  Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Vsaka različica je na voljo v črni ali beli barvi.
 8. Faro
  Faro stropno svetilo

  Cena

  127,19 €
  Faro stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

  Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Vsaka različica je na voljo v črni ali beli barvi.
 9. Ring W/F
  Ring W/F stensko svetilo

  Cena

  131,20 €
  Okrogla oblika svetil ni nič posebnega … dokler je iz vodoravnega položaja ne postavimo v navpičnega. Že ime nam pove, da je Ring svetilo spominja na krog, vendar ta krog v prostoru izgleda popolnoma drugače, kot smo navajeni.

  Svetlobo oddaja s pomočjo LED traku, ki je na notranji strani kroga in oddaja prijetno svetlobo. Z zatemnilnikom lahko prilagajamo intenzivnost svetlobe in ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj odgovarja.

  Ring je na voljo v viseči različici (ki posebno dobro izgleda, če imamo skupaj vsaj dva Ring svetila) in v dveh stenskih različicah (manjši s premerom 45 cm in večji s premerom 79 cm). Stenski različici lahko spremenimo tudi v talni svetili s pomočjo posebnega talnega nosilca.

  Za uporabo tudi kot talno svetilo izberite ustrezen talni nosilec - manjši za Ring s premerom 45 cm in večji za Ring s premerom 79 cm.
 10. Lisboa C
  Lisboa C stropno svetilo

  Cena

  131,60 €
  Lisboa stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

  Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Izberete lahko tudi visečo verzijo svetila, kjer je osnovnemu kompletu dodan še sistem za obešanje.

Elementi 49-60 od 155

na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.