Dnevna soba

 1. Astrid
  Astrid stensko svetilo

  Cena

  58,26 €
  Minimalistično stensko svetilo okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar je primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev.

  Na voljo v beli barvi in v dveh velikostih: manjši s premerom 13,5 cm in večji s premerim 18 cm.
 2. Sicily W
  Sicily W stensko svetilo
  Cena 59,37 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 3. Raccio W
  Raccio W stensko svetilo

  Cena

  61,37 €
  Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

  So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah in v Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
 4. Varali
  Varali stensko svetilo

  Cena

  64,04 €
  Varali je kolekcija stenskih svetil okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar so primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddajo prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarjo čudovito ambientalno osvetlitev. Odlično izgledajo tudi v skupkih večih luči, kjer lahko z različnimi kombinacijami ustvarjamo unikatne oblike.

  Na voljo v zlati in črni barvi, vsaka barva je na voljo v večji velikosti s premerim 45 cm in manjši velikosti s premerim 30 cm.
 5. Moon
  Moon stropno svetilo

  Cena

  69,59 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
 6. Senda
  Senda stensko svetilo

  Cena

  69,89 €
  Majhna in nevpadljiva stenska svetilka, ki se odlično poda na rob postelje ali kjerkoli drugje, kjer želite točkovno osvetlitev. Oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Ima tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v črni in beli barvi.
 7. Vida
  Vida stensko svetilo

  Cena

  79,61 €
  Vida je ultimativna obposteljna svetilka. Elegantnega videza in jasnega designa se poda v vsako spalnico. Opremljena je z lučko, ki jo lahko prilagodimo in rotiramo, ter si tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Kar Vidi dodaja piko na i je USB vhod, ki ga lahko uporabimo za polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v dveh izvedbah - ena z lučko na desni strani in druga z lučko na levi strani. Obe izvedbi sta na voljo v dveh barvah.
 8. Blas
  Blas stensko svetilo

  Cena

  85,08 €
  Minimalistično stensko svetilo okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar je primerno za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo zunaj ali v kopalnici.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 9. Box
  Box stensko svetilo

  Cena

  105,15 €
  Podolgovato stensko svetilo elegantnega videza in modernega preprostega designa. Oddaja prijetno razpršeno svetlobo.

  Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici, odlično se poda nad ogledalo.

  Na voljo je v dveh velikostih - daljši dolgi 89 cm in krajši dolgi 59 cm. Obe sta na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).

Elementi 1-12 od 24

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.