Zunaj

 1. Capetown-Surface
  Capetown-Surface stensko svetilo

  Cena

  46,08 €
  Zunanja stenska luč, ki je fantastična izbira za osvetlitev zunanjih stopnišč. Izredno tanka in elegantna. Izdelana na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP65). Brez skrbi jo lahko namestimo na mesto, kjer je izpostavljena močnemu dežju ali drugim curkom vode.

  Na voljo v okrogli in kvadratni izvedbi.
 2. Maya
  Maya namizno svetilo

  Cena

  57,04 €
  Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli.

  Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla. Po tistem, ko boste preizkusili Mayo, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.

  Na voljo v belo črni ali belo sivi barvi.
 3. Ray
  Ray namizno svetilo

  Cena

  57,04 €
  Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli. Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla.

  Po tistem, ko boste preizkusili Ray, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.

  Na voljo v belo črni ali belo sivi barvi.
 4. Terarace
  Terarace talno svetilo

  Cena

  57,72 €
  Talna vgradna svetila narejena iz kvalitetnega aluminija in nerjavečega jekla. Izdelana so na način, ki nudi kar največjo zaščito pred vplivi iz okolja (IP68). So odlična izbira za osvetlitev dovoznih poti, teras ali vrtov. Uporabljamo jih lahko celo v bazenih ali fontanah, saj prenesejo trajno potopitev v vodo.

  Svetilo za delovanje potrebuje zunanji napajalnik. Ob nakupu svetila vam ponujamo možnost nakupa tudi zunanjega napajalnika Meanwell LPV-20-24 I.

  Na voljo je v štirih velikostih.
 5. Capetown-Recessed
  Capetown-Recessed stensko svetilo

  Cena

  67,89 €
  Zunanja vgradna stenska luč, ki je fantastična izbira za osvetlitev zunanjih stopnišč. Izdelana na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP65). Brez skrbi jo lahko namestimo na mesto, kjer je izpostavljena močnemu dežju ali drugim curkom vode.

  Na voljo v okrogli in kvadratni izvedbi.
 6. Moon
  Moon stropno svetilo

  Cena

  69,59 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
 7. Kendo
  Kendo stensko svetilo

  Cena

  73,21 €
  Stensko svetilo v obliki kocke, ki oddaja svetlobo skozi odprtini na vrhu in na dnu. Posebno je zato, ker lahko prilagodimo velikost vsake odprtine in tako ustvarimo več različnih načinov osvetlitve. Zaradi svojega designa na steni riše prav posebne oblike in je odlična popestritev vsakega prostora.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 8. Eye
  Eye talno svetilo

  Cena

  78,29 €
  Talna vgradna svetila narejena iz kvalitetnega aluminija in nerjavečega jekla. Izdelana so na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP67). So odlična izbira za osvetlitev dovoznih poti, teras ali vrtov. Prenašajo tudi situacije, kjer je občasno potopljena ali dalj časa pod snegom.

  Svetilo za delovanje potrebuje zunanji napajalnik. Ob nakupu svetila vam ponujamo možnost nakupa tudi zunanjega napajalnika Meanwell LPV-20-24 I.

  Na voljo v okrogli ali kvadratni obliki.
 9. Carmel
  Carmel stropno svetilo

  Cena

  79,31 €
  Carmel sta majhni zunanji stropni svetili. Opremljeni z LED tehnologijo oddajata enakomerno in prijetno svetlobo. Izdelani sta na način, ki nudi dobro zaščito pred vpliv z okolja (IP54) in ju lahko brez skrbi namestimo na mesto, kjer sta izpostavljeni močnemu dežju ali drugim curkom vode.

  Na voljo v okrogli in kvadratni različici.
 10. Bay
  Bay stensko svetilo
  Cena 79,31 €
  Stensko svetilo narejeno iz kvalitetnega aluminija. Odlično za osvetlitev fasad, vhodnih vrat ali teras. Izdelano na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP65). Brez skrbi ga lahko namestimo na mesto, kjer je izpostavljeno močnemu dežju ali drugim curkom vode. Svetlobo oddaja tako na spodnji kot na zgornji strani in tako pride do zanimive igre senc.

Elementi 1-12 od 31

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.