Stenska svetila

 1. Capetown-Surface
  Capetown-Surface stensko svetilo

  Cena

  46,08 €
  Zunanja stenska luč, ki je fantastična izbira za osvetlitev zunanjih stopnišč. Izredno tanka in elegantna. Izdelana na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP65). Brez skrbi jo lahko namestimo na mesto, kjer je izpostavljena močnemu dežju ali drugim curkom vode.

  Na voljo v okrogli in kvadratni izvedbi.
 2. Noor
  Noor stensko svetilo

  Cena

  56,46 €
  Elegantno, minimalistično in hkrati super zmogljivo svetilo. Popolna izbira za nad kopalniško ogledalo ali delovno površino, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

  Na voljo v treh različicah z različnimi stranskimi zaključki.
 3. Astrid
  Astrid stensko svetilo

  Cena

  58,26 €
  Minimalistično stensko svetilo okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar je primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev.

  Na voljo v beli barvi in v dveh velikostih: manjši s premerom 13,5 cm in večji s premerim 18 cm.
 4. Sicily W
  Sicily W stensko svetilo
  Cena 59,37 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 5. Raccio W
  Raccio W stensko svetilo

  Cena

  61,37 €
  Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

  So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah in v Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
 6. Varali
  Varali stensko svetilo

  Cena

  64,04 €
  Varali je kolekcija stenskih svetil okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar so primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddajo prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarjo čudovito ambientalno osvetlitev. Odlično izgledajo tudi v skupkih večih luči, kjer lahko z različnimi kombinacijami ustvarjamo unikatne oblike.

  Na voljo v zlati in črni barvi, vsaka barva je na voljo v večji velikosti s premerim 45 cm in manjši velikosti s premerim 30 cm.
 7. Capetown-Recessed
  Capetown-Recessed stensko svetilo

  Cena

  67,89 €
  Zunanja vgradna stenska luč, ki je fantastična izbira za osvetlitev zunanjih stopnišč. Izdelana na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP65). Brez skrbi jo lahko namestimo na mesto, kjer je izpostavljena močnemu dežju ali drugim curkom vode.

  Na voljo v okrogli in kvadratni izvedbi.

Elementi 1-12 od 43

na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.