Viseča svetila

 1. Neva
  Neva viseče svetilo

  Cena

  34,38 €
  Neva luči bodo očarale s svojim nenavadnim videzom. Žarnica je namreč ujeta v gosto črno mrežo. Prava čarovnija se prične, ko Neva svetilo prižgemo - sence, ki jih nariše po stenah so nekaj čisto posebnega.

  Na voljo v treh različnih visečih izvedbah.
 2. Ultrathin
  Ultrathin viseče svetilo

  Cena

  42,15 €
  Tanka, elegantna in preprosta. Z LED konico ustvarja prijetno ambientalno osvetlitev. Na voljo v beli in črni barvi.
 3. Alanzo
  Alanzo viseče svetilo

  Cena

  47,56 €
  Prav posebna serija manjših visečih luči, ki so narejene iz betona! Kombinacija steklene žarnice in betonskega senčnika je res nekaj posebnega. V svetlo sivem betonu lahko opazujemo različne vzorce, ki jih ustvarjajo kamenčki. Vsak izdelek je tako nekaj čisto posebnega.

  Na voljo so tri viseče različice.
 4. Lato S1
  Lato S1 viseče svetilo

  Cena

  62,82 €
  Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

  Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi - slednji potrebujeta tri žarnice.
 5. Nocci
  Nocci viseče svetilo

  Cena

  63,98 €
  Majhne krogle z LED svetlobo bodo vašemu prostoru dodale veliko osebnosti. Zaradi elegantnega in modernega designa se odlično podajo v vsak prostor. Oddajajo prijetno naravno svetlobo.

  Na voljo v dveh izvedbah - v večji, kjer so na vrvi tri krogle in v manjši, kjer je krogla le ena. Manjša izvedba je na voljo v črni in beli barvi.
 6. Sicily S
  Sicily S viseče svetilo
  Cena 65,12 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 7. Elettra
  Elettra viseče svetilo

  Cena

  66,28 €
  Svetila Elettra spominjajo na drevesne veje, ki v prostoru visijo na finih jeklenih žicah. Jasen, minimalističen in dovršen design je dopolnjen z vrhunsko LED tehnologijo in vam omogoča, da pripeljete svetlobo točno tja, kamor si jo želite.

  Na voljo v večih visečih izvedbah in prav posebni “talni” izvedbi, ki je vpeta med tla in strop. Vse so na voljo v zlati in črni barvi.
 8. Inda
  Inda viseče svetilo

  Cena

  66,37 €
  Preprosto, elegantno in moderno viseče svetilo. Senčnik iz temnega stekla daje pridih futurističnosti. Svetloba je prijetna in točkovno usmerjena. Posebno fantastično izgledajo v skupini večih.

  Na voljo v črni in beli barvi - senčnik je v obeh primerih iz temnega stekla.
 9. Prisma
  Prisma viseče svetilo

  Cena

  70,36 €
  Včasih je manj več. Prisma ni nič več, kot steklen difuzor, ki se spušča v prostor z zlate rozete, ampak je vse, kar bi si lahko želeli pri viseči luči - elegantna in brezčasno lepa.

  Na voljo je v treh velikostih.
 10. Mond
  Mond viseče svetilo

  Cena

  75,65 €
  Mond je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Spominja na luči, ki so osvetljevale domove naših babic. Zlata rozeta in narebrano steklo poskrbita, da Mond svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor.

  Na voljo v štirih visečih različicah - treh enojnih in eni, ki združuje vse tri. Mond luči namreč fantastično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število; največja različica potrebuje tri žarnice, manjše pa eno.

Elementi 1-12 od 48

na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.