Viseča svetila

 1. Lisboa S
  Lisboa S viseče svetilo

  Cena

  154,83 €
  Lisboa stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

  Osnovnemu Lisboa svetilu je v tej različici dodan še sistem za obešanje. Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika.
 2. NH 1217
  NH 1217 viseče svetilo
  Cena 161,50 €
  Praktično, vsestransko in elegantno svetilo. Svetlobo oddaja skozi ročno narejeno stekleno kroglo, ki počiva na podstavku iz brušene medenine. Zaradi svoje posebne oblike lahko to luč postavimo na tla ali na mizo na več različnih načinov. NH1217 lahko zaradi posebne oblike podstavka celo obesimo na steno.

  Oddaja prijetno toplo ambientalno svetlobo in je posebno primerna za spalnice in dnevne sobe.
 3. Parentesi
  Parentesi viseče svetilo

  Cena

  170,07 €
  Parentesi je svetilo s prav posebnim designom. Luč je vpeta na žico (dolga maksimalno 4 metre), ki je napeta med stropom in tlemi. Luč lahko premikamo po žici in jo obračamo v vse smeri - tako lahko osvetlitev popolnoma prilagodimo lastnim potrebam. Možna je tudi regulacija intenzivnosti svetlobe.

  Na voljo je v srebrni, beli, rumeni in črni barvi.
 4. Rando Thin S
  Rando Thin S viseče svetilo

  Cena

  173,12 €
  Rando Thin je moderna izvedba klasičnih svetil. Design ostaja enostaven in eleganten, vendar zaradi aluminijastega okvirja izgleda prefinjeno. Napredna LED tehnologija oddaja prijetno naravno svetlobo, katere intenzivnost lahko prilagodimo z zatemnilnikom.

  Na voljo je v viseči in stropni izvedbi, obe pa sta na voljo v več barvah okvirja, velikostih in temperaturah svetlobe.
 5. Vetro
  Vetro viseče svetilo

  Cena

  185,39 €
  Vetro je moderna eleganca. Preprost in minimalističen design v kombinacijo z LED tehnologijo osvetlitve je tisto, zaradi česar je Vetro vedno popolna izbira. V prostoru ne prevlada, ampak ga naredi še bolj modernega.

  Na voljo v treh barvah: beli, črni in zeleni.
 6. Ring S
  Ring S viseče svetilo
  Cena 194,38 €
  Okrogla oblika svetil ni nič posebnega … dokler je iz vodoravnega položaja ne postavimo v navpičnega. Že ime nam pove, da je Ring svetilo spominja na krog, vendar ta krog v prostoru izgleda popolnoma drugače, kot smo navajeni.

  Svetlobo oddaja s pomočjo LED traku, ki je na notranji strani kroga in oddaja prijetno svetlobo. Z zatemnilnikom lahko prilagajamo intenzivnost svetlobe in ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj odgovarja.

  Ring je na voljo v viseči različici (ki posebno dobro izgleda, če imamo skupaj vsaj dva Ring svetila) in v dveh stenskih različicah (manjši s premerom 45 cm in večji s premerom 79 cm), ki ju lahko s pomočjo posebnega podstavka, spremenimo tudi v talni različici
 7. Pertino S
  Pertino S viseče svetilo

  Cena

  194,50 €
  Pertino v enem združuje eleganten design in odlično osvetlitev. Zaradi svojega minimalističnega videza se odlično poda v vsak ambient, absolutno je primerna izbira tudi za poslovne prostore. LED trak je vgrajen na notranjo stran svetila in oddaja enakomerno naravno svetlobo.

  Na voljo je v viseči in stropni izvedbi; obe pa v večih barvah in velikostih.
 8. Eterna
  Eterna viseče svetilo

  Cena

  196,53 €
  Za vse, ki iščete jasen, preprost in moderen design v kombinaciji z močno osvetlitvijo. Eterna zaradi svoje neklasične oblike kvadrata doda vsakemu prostoru pridih futurističnosti. Oddaja enakomerno naravno svetlobo s pomočjo LED traku, ki je skrit na zgornji strani luči.

  Na voljo je v treh velikostih - majhni z velikostjo 50 cm, srednji z velikostjo 75 cm in veliki z velikostjo 100 cm. Vse velikosti so na voljo v beli in črni barvi. Fantastično zgledajo tako posamezno, kot v skupku večih velikosti ali barv.
 9. Courtez
  Courtez viseče svetilo

  Cena

  222,89 €
  Če bi eleganca imela ime, bi jo klicali Courtez. Zlat kovinski krog, ki na prvi pogled lebdi v prostoru. Oddaja prijetno razpršeno naravno svetlobo. LED tehnologija poskrbi, da je svetloba enakomerna in primerna za vsak prostor.

  Na voljo je v dveh velikostih - manjši s premerom 40 cm in večji s premerom 60 cm. Višino na kateri visi od stropa lahko prilagodimo sami, vendar ne more biti večja od 150 cm.
 10. Cilion
  Cilion viseče svetilo

  Cena

  232,32 €
  Zlata barva. Svetloba, ki žari skozi akrilne “kristale”. Cilion je vse prej kot običajen lestenec. Luksoriozen videz za vse, ki želite nekaj drugačnega; nekaj več.

  Svetloba, ki jo oddaja je prijetno razpršena in dovolj močna, da osvetli tudi večji prostor. Intenzivnost svetlobe lahko prilagajate z zatemnilnikom.

  Na voljo v manjši izvedbi z le enim krogom in večji z dvema.
 11. Grace S
  Grace S viseče svetilo

  Cena

  255,52 €
  Grace svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. Osnova je LED trak vpet v aluminijasto telo svetilke. Svetloba je enakomerna in prijetno razpršena.

  Na voljo v stensko/stropni izvedbi ter v viseči izvedbi. Vsaka izmed njih je na voljo v več velikostih in z ali brez zatemnitve.
 12. Empatia
  Empatia viseče svetilo

  Cena

  258,60 €
  Igra svetlobnih krogov, ki vedno znova prepriča s svojo eleganco in minimalizmom. Brezčasen design, ki se odlično poda v vsak prostor. Iz notranje strani krogov vrhunska LED tehnologija poskrbi za dovolj svetlobe, ki je enakomerna in lepo razpršena.

  Na voljo je v treh velikostih, vsaka izmed teh pa v treh barvah - zlati, beli in črni.

Elementi 25-36 od 51

na stran
Nastavi padajočo smer

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.